fbpx

ПНЕВМАТСКИ АЛАТ

Пневматски алат работи на принципот на компресиран воздух кој врз основа на притисок создава енергија на алатките. Станува збор за цел сет на уреди за различни цели кои можат да ги користат и хобисти и професионалци. За овие алатки да функционираат е потребен компресор.

Додадовте продукт во кошничка: