fbpx

Електрична полирка 1400w Ferm

Електрична полирка 1400w Ferm

5.999,00 ден

Спецификации

  • Напон 3 0 2-240V, 50Hz
  • Моќност 1400W
  • Дијаметар 1 80mm
  • Брз.празен од 1.000-3.300/min.
  • Навој M 14
  • Тежина 3 .1kg
  • Варио.елек. контрола на брзина
  • Lock-of заштитно копче
  • Кочница на вретено
  • 4m гумен кабел

Вклучено: Рачка – Hex клуч – Базична подлога(Velcro) – Сунѓереста подлога –
Волнеста подлога – Nylon торба за прибор

Шифра: AGM1084P Категории: , ,

Опис

Електрична полирка 1400w од програмата на Ferm.

Додадовте продукт во кошничка: