fbpx

Количка за терет Ferm

Количка за терет Ferm

2.999,00 ден

Спецификации

  • Макс. товар 225kg
  • Димензија 1.130x545x430mm
  • Дебелина плоча 3.5mm
  • Tркала со топчесто лежисште
  • Стабилна базична плоча
  • Метални фелни

Опис

Количка за терет од програамата на Ferm.

Додадовте продукт во кошничка: