fbpx

Рачен циркулар 1200W Ferm

Рачен циркулар 1200W Ferm

3.999,00 ден

Спецификации

 • Напон 2 30-240V, 50Hz
 • Моќност 1.200W
 • Регулација 0-45°
 • Брз.празен од 5.000/min.
 • Дијаметар на пила 185mm
 • Отвор 20mm
 • Макс.длабочина 65mm(90°)
 • Макс.длабочина 43mm(45°)
 • Регулација на агол и длабочина
 • Водилка
 • Кочница на вретено
 • 3m гумен кабел

Опис

Рачен циркулар 1200W од програмат на Ferm.

Додадовте продукт во кошничка: