fbpx

Стабилна брусилка 150w Ferm

Стабилна брусилка 150w Ferm

2.499,00 ден

Спецификации

  • Напон 2 30V, 50Hz
  • Моќност 150W
  • Димензии на камен 150x16mm
  • Гранулација P 36/P60
  • Отвор 12.7mm
  • Брз.празен од 2.950/min.
  • Прекинувач со заштита од прашина
  • Метална плоча
  • Монтажа на работна маса

Опис

Столната брусилка BGM1019 има моќен мотор со моќност од 150w и прекинувач за шрашина за доплонителен животен век. Оваа машина заснована на метали може да се монтира на вашата работна маса. Косристи 150мм камења P36 & P60 за фино и грубо брусење.

Додадовте продукт во кошничка: