fbpx

Стабилна брусилка мокро/суво 250W Ferm

Стабилна брусилка мокро/суво 250W Ferm

4.199,00 ден

Спецификации

  • Напон 2 30V, 50Hz
  • Моќност 250W
  • Димензии на камен 150x20mm 200x40mm
  • Гранулација P 36/P80
  • Отвор 12.7mm 20mm
  • Брз.празен од 2.950/min. 135/min.
  • Прекинувач со заштита од прашина
  • Метална плоча
  • Монтажа на работна маса

Опис

Стаблина брусалка BGM1021 од програмата на Ferm за мокро и суво брусење.

Додадовте продукт во кошничка: