fbpx

Ударен ротирачки чекан 800w Ferm

Ударен ротирачки чекан 800w Ferm

6.999,00 ден

Спецификации

 • Напон 2 30-240V, 50Hz
 • Моќност 800W
 • Брз.празен од 0-1.250/min.
 • Удари во минута 0-5.500/min.
 • Футер SDS-plus
 • Ударна енергија 2 .7 Joule
 • Тежина 3 .3kg
 • 4 Функции
 • Универзален SDS-plus футер
 • Варио.елек. контрола на брзина
 • 3m гумен кабел
 • Кутија за складирање

Вклучено: Ергономска рачка – Лизгачка спојка со мерило – 3 SDS бургии за бетон –
Шпиц – Длето

Опис

Ударен ротирачки чекан 800w од програмата на Ferm.

Додадовте продукт во кошничка: